Power Living studio
       
     
JoCharmichael-72_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-62_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-44_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-64_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-46_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-49_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-39_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-41_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-35_LR.jpg
       
     
Power Living studio
       
     
Power Living studio

Complete refurbishment and design of reception and studios.

Walls and doorways were altered to house a new relocated desk and allow for a benched seating area.

The desk was built choosing solid raw edge oak and white washed panelling and designed to allow ease of registration to this busy studio.

A comfort of furnishings and vintage rugs were layered into the seating area as the client asked for the space to feel like a living room, somewhere to communicate and feel at home

For the studios, walls were taken back to exposed brickwork, soft sheer curtains were chosen to hide the secure barred windows and to filter sunlight. The existing mirrors were framed with plywood paneling, shelves and boxes to house plants.

Photography Dion Robeson

JoCharmichael-72_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-62_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-44_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-64_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-46_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-49_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-39_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-41_LR.jpg
       
     
JoCharmichael-35_LR.jpg